Op de A28 vloog, 12 - 10 een oplegger met vis in brand

 

Hertbier heeft distributiepartner

Horecagroothandel Van de Mheen foodservices wordt distributiepartner van Hert Bier. Hert Bier maakt een vliegende start en wil samenwerken met een professionele partner.

‘Regeren is vooruitzien, vanaf het begin was duidelijk dat Hert Bier volumes ging draaien. Met de samenwerking met Van de Mheen realiseren wij een win-win situatie’ vertelt Marcel van Pijlen, één van de vier directeuren van Hert Bier. ‘De fustenbelevering brengen we exclusief onder bij Van de Mheen Foodservices. Op deze manier mogen wij gebruik maken van het distributienetwerk en professionaliteit van Van de Mheen’.

Samenwerken en verbinden
‘Ons klantenbestand kent een behoorlijke overlap en wij geloven in samenwerken en verbinden’ aldus Aalt van de Mheen, directeur van Van De Mheen Foodservices. Van de Mheen heeft een groot pand in Harderwijk met een ruime opslag. ‘Wij hebben standaard een basisvoorraad van Hert Bier in huis, waardoor we de klanten snel kunnen bedienen.’

Van de Mheen Foodservices en Hert Bier
Horecagroothandel Van de Mheen biedt een omvangrijk assortiment voor horeca en bedrijfsleven. Zowel droge kruidenierswaren, diepvriesproducten als dagverse producten. Klanten zijn restaurants, cafés, cateraars, sportverenigingen, fastfood en bedrijfsrestaurants. Dit zijn veelal ook klanten van Hert Bier. Hert Bier timmert nog steeds stevig aan de weg en brouwt inmiddels op haar eigen brouwerij in Putten.