Op de A28 vloog, 12 - 10 een oplegger met vis in brand

 

Bijen- wijn fietstocht

De vakantieperiode is weer begonnen en iedere dag kunt u weer genieten van leuke en gezellige activiteiten. Ook dit jaar organiseren we voor u de bijenfietstochten in Ermelo.

U maakt een fietstocht langs de mooiste stukjes natuur onder begeleiding van een gids. Vervolgens vertelt een imker u van alles over het houden van bijen.

Om 14.00 uur zal het vertrek plaatsvinden vanaf VVV Ermelo en fietst u onder leiding van een deskundige gids door de schitterende natuur rond Ermelo, u bezoekt de mooiste plekjes en onderweg krijgt u allerlei wetenswaardigheden over bijzonderheden in het Ermelose landschap te horen. Onderweg wordt er een stop gemaakt bij Wijngaard Telgt, hier is een imker aanwezig die u als geen ander enthousiast kan vertellen over de bijen. Hij zal al uw vragen graag beantwoorden. Tevens zal er ook kort iets verteld worden over de wijngaard en kunt u een glaasje wijn proeven. Bovendien is het mogelijk om een fles wijn aan te schaffen. Voor kinderen is deze tocht een waar feest met natuurlijk als hoogtepunt het bezoek aan de imker en het zien van die vele bijen. Het is dan ook een geschikt uitje voor zowel jong als oud, de fietstocht is namelijk niet lang, er wordt slechts zo’n 15 kilometer gefietst. VVV Ermelo heeft de prijs voor deelname aan deze tocht laag gehouden en deze bedraagt slechts € 3,50 per persoon. Deze tocht is te reserveren bij VVV Ermelo. De bijenfietstochten worden gehouden op de maandagen 17, 24 en 31 juli en op 7, 14 en 21 augustus. Er bestaat geen minimumdeelname, de tocht gaat altijd door.
Meer informatie kunt u krijgen bij VVV Ermelo, tel. 0341-552200, hier kunt u ook reserveren.