Op de A28 vloog, 12 - 10 een oplegger met vis in brand

 

Buurtsportfestijn nu ook voor de allerkleinsten

In de herfstvakantie organiseert ‘Heel Ermelo Beweegt’ op dinsdag 17 oktober weer het buurtsportfestijn. Het leukste sportieve evenement in de vakantie waar kinderen zich kunnen uitleven. Voor het eerst kunnen peuters vanaf 2 jaar ook meedoen. 

Het thema is dit keer levensGROOT! Bekende traditionele spellen als sjoelen en tafeltennis worden levensgroot uitgevoerd. Maar ook spelletjes van nu, als angrybirds en airhockey kun je levensgroot spelen. Een origineel thema dat zeker gaat aanspreken verwacht wethouder Laurens Klappe. ‘’Het plezier op het buurtsportfestijn is altijd van de gezichten af te lezen. Ik ben blij dat wij dit in het nieuwe schooljaar weer organiseren zodat kinderen ook in de vakantie samen kunnen spelen en bewegen. Extra leuk is dat nu ook de allerkleinsten een plek in het programma krijgen.’’
Programma
Het festijn is op dinsdag 17 oktober in Sportcentrum Calluna, Herderlaan 51 in Ermelo. Er is een ochtend- en middagprogramma.
Ochtendprogramma van 10.00 tot 12.30 uur
Voor wie: kinderen van 2-7 jaar
Wat: peuter/kleutermarkt met sport- en vrijetijdsaanbod
vrij spelen

Middagprogramma van 13.30 tot 16.30 uur
Voor wie: kinderen van 7 – 12 jaar
Wat: gave clinics
vrij spelen
Wij hopen iedereen te zien in de herfstvakantie. Ouders, opa’s en oma’s, iedereen is welkom. Je kunt vrij binnenlopen. De toegang is gratis! Op www.heelermelobeweegt.nl en op de facebookpagina van ‘Heel Ermelo Beweegt’ is meer informatie te vinden over het sportfestijn.