Op de A28 vloog, 12 - 10 een oplegger met vis in brand

 

Herfstmarkt in Ermelo met roofvogelshow

Zaterdag 21 oktober, is er weer een herfstmarkt met meer dan 80 standhouders. Dit keer hebben we nog enkele bijzondere producten kunnen toevoegen aan het geheel.

Onder andere een presentatie en verkoop van eendenvlees, een bedrijfstak die vooral in de omgeving van Ermelo groot geworden is.

Maar ook bijzondere delicatesse broden, worsten, stroopwafels, honing, diverse kazen en andere natuurproducten. Natuurlijk mogen herfstboeketten en een groot assortiment met algehele verkoopwaar niet ontbreken. Het Raadhuisplein wordt tussen 14.00 en 15.00 uur ingezet voor een demonstratie van roofvogels. Eén van de hoogtepunten hierin is de Zeearend, die de mascotte is van Go Ahead Eagles uit Deventer.
De markttijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. De mogelijkheid om gratis te parkeren is één van de voordelen die een bezoek aan het centrum van Ermelo biedt, naast een groot winkelaanbod, een flink aantal terrassen en horecagelegenheden. Dit alles is een goed concept voor een leuke zaterdagbesteding. Voor meer informatie kunt u bellen naar Reinie van de Streek 0578-692648 of www.streekevenementen.nl