Buurtsportfestijn in winterse sferen

In de kerstvakantie op woensdag 3 januari 2018 wordt het buurtsportfestijn opgetuigd in winterse sferen. Het thema dit keer is ErmOlympics – wintereditie.

Dat betekent sleeën, lawinegevaar en ijsklimmen. Spannend wordt het zeker volgens de buurtsportcoaches van ‘Heel Ermelo Beweegt’. Dus zorg dat jij erbij bent. Het definitieve programma houden we nog even geheim, maar alles draait zoals altijd om samen spelen en bewegen. En er zijn natuurlijk ook weer gave clinics, waaronder twee dansclinics door GV Sparta en een voetbalclinic. Kinderen van 2 t/m 7 jaar zijn welkom van 10.00 – 12.30 uur en kinderen van 7 t/m 12 jaar van 13.30 – 16.30 uur in Sportcomplex Calluna.
Zet je wintermuts op en win
Wij dagen je uit je gekste, kleurrijkste of feestelijkste wintermuts op te zetten. Als dat geen mooie foto’s oplevert, weten wij het ook niet meer. Sta jij met je muts op één van de twee groepsfoto’s, dan maak je kans op een leuke prijs.
Actie voor de scholen
Scholen opgelet. Voor jullie zetten we de actie ‘Win een beweegclinic’ in touw. Hoe win je? Simpel, maak zo veel mogelijk leerlingen warm voor een winters bezoek aan het buurtsportfestijn. Je wint, als de meeste bezoekers op 3 januari leerlingen van jouw school zijn. Meer informatie volgt per brief.
Wij hopen iedereen te zien in de kerstvakantie. Ouders, opa’s en oma’s, iedereen is welkom. Je kunt vrij binnenlopen. De toegang is gratis! Houd www.heelermelobeweegt.nl en de facebookpagina van ‘Heel Ermelo Beweegt’ in de gaten voor meer informatie.