Caravankeuring Ermelo en Putten

Met het voorjaar in aantocht komt daarmee de periode om er weer op uit te trekken. Afdeling Ermelo-Putten van Veilig Verkeer Nederland organiseert ook dit jaar weer de caravankeuring.

Foto: caravankeuringKeuring op veiligheid

De caravan wordt op zeer deskundige wijze en op verschillende onderdelen gekeurd, zoals de gasinstallatie, banden, verlichting en remmen. De caravan wordt per as gewogen en er wordt een vochtmeting gedaan.

De keuring wordt gehouden op zaterdag 24 maart 2018 tussen 09.00 en 16.00 uur op de Gemeentewerf in Ermelo, Oude Telgterweg 183. De locatie wordt door een vlag van VVN aangegeven. Inwoners van Ermelo en Putten kunnen zich opgeven voor deze keuring. Als u zich opgeeft wordt er een tijd met u afgesproken, waarop uw caravan gekeurd zal worden. Voor leden van Veilig Verkeer Nederland is de keuring gratis, ook als u ter plekke lid wordt. Voor niet-leden zijn de kosten € 30,00.

Veilig op vakantie
Wilt u weten of uw caravan veilig genoeg is om op vakantie te gaan? Meld uw caravan dan aan voor de keuring van Veilig Verkeer Nederland. U kunt u tot en met woensdag 21 maart 2018 aanmelden bij de heer J.A. Mol via telefoonnummer (0341) 557 732 (bij voorkeur tussen 19.00 en 21.00 uur), via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via www.ermelo-putten.vvn.nl.