Doe Het Zelf Garage Ermelo

Op woensdag 11 april 2018 is Doe Het Zelf Garage Ermelo geopend. In de gerenoveerde loods op het terrein aan de Oude Nijkerkerweg kan er gesleuteld worden aan alle soorten auto’s.


Ondernemer Anne Dragt bemerkte dat er in de omgeving van Ermelo behoefte was aan een plaats waar men zelf aan zijn of haar auto kon sleutelen. In de regio Ermelo was deze mogelijkheid er tot op heden niet echt. Dit heeft hem doen besluiten Doe Het Zelf Garage Ermelo te openen, waar men tegen een laag bedrag kan sleutelen aan zijn of haar auto.
De garage is van alle gemakken voorzien. Er staat een goede hefbrug en er is professioneel gereedschap aanwezig.
Voor steeds meer mensen is het sleutelen aan hun oldtimer, youngtimer of dagelijkse auto een hobby geworden. Voor anderen is het noodzaak om de kosten van de auto laag te houden. Het probleem is dat mensen vaak zelf niet de beschikking hebben over de juiste faciliteiten of het juiste gereedschap. Veelal gebeurt het werk aan de auto dan op de oprit of in een te krappe garage, waarbij veel irritaties ontstaan. Met Doe Het Zelf Garage Ermelo bieden wij een oplossing voor deze problemen. Tegen zeer aantrekkelijke tarieven kan er een werkplek met of zonder brug gehuurd worden. Daarnaast zijn alle benodigde faciliteiten en hulpmiddelen aanwezig. Ook kunnen alle benodigde oliën en vloeistoffen geleverd worden. - Anne Dragt
Naast de mogelijkheid om zelf te sleutelen aan auto’s biedt Doe Het Zelf Garage Ermelo de mogelijkheid tot het wisselen van zomer-/winterbanden en het huren van autoambulances.
Doe Het Zelf Garage Ermelo is gevestigd aan de Oude Nijkerkerweg 165 te Ermelo.
Vooralsnog is Doe Het Zelf Garage Ermelo geopend op afspraak. Reserveren kan simpel via de website (www.dhzgarageermelo.nl ), telefonisch of via e-mail.